Kwekers

Direct verkopen aan bloemisten

Vers, transparant en altijd up-to-date: via jouw platform heb je simpel en snel toegang tot de markt!

Kweker zijn, vakmanschap en passie!

Het kweken van gezonde bloemen en planten vergt geduld, liefde voor het vak en ervaring. Maar hoe krijg je jouw producten snel en vers bij de consument zodat die er zo lang mogelijk van kan genieten? Bloomland helpt je hierbij.

Op het platform kom jij direct in contact met bloemisten en deel je kennis met elkaar over de markt en het product. Met een paar klikken heb je jouw volledige assortiment, inclusief de gewenste productinformatie online bij de bloemist: waar, hoe en wanneer jij dat wilt. 

Geen tussenhandel maar snel en eerlijk.

Dit biedt het platform voor jou

1. Snel toegang tot de bloemist

Voor een toenemend aantal bloemisten, in binnen- en buitenland, zijn jouw producten bereikbaar middels de online marktplaats. Daarnaast zijn volop mogelijkheden binnen het platform om je te onderscheiden middels jouw complete assortiment, relevante productinformatie en storytelling.

2. Vers, verser, verst!

Uitgangspunt van ons platform is dat er geen tussenschakels meer zijn: waardoor wij snelheid en versheid kunnen garanderen. Door de keten te verkorten en een geoliede logistieke machine kunnen jouw producten binnen 24 uur bij de consument op tafel staan. Een win-win voor jou als kweker en bloemist.

3. Meer marge

Door optimaal gebruik te maken van het platform liggen de marges bij de kweker en de bloemist en niet meer bij de tussenhandel. Het delen van markt- en productkennis binnen onze community zorgt voor een innovatieve en slimmere afstemming van vraag en aanbod.

“Together we make the world a happier place!”

Daniel van den Nouweland

Algemeen directeur Marjoland, Waddinxveen

Groei met ons mee!

Het aantal kwekers en bloemisten dat direct met elkaar handelt via ons platform neemt elke dag toe.

Wij geloven dat dit de toekomst is: geen tussenschakels en gegarandeerd de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. 

Groei met ons mee, en wordt onderdeel van onze community! 

Krijg direct toegang tot onze bloemisten en profiteer van hun marktkennis, bied je complete assortiment aan en handel met elkaar tegen eerlijke prijzen.

0 +

Kwekers en bloemisten hebben zich al aangemeld

Schuiven naar boven