Bloemisten

Direct inkopen bij de kwekers

Vers, duurzaam en altijd de beste kwaliteit: via jouw platform koop je simpel en snel in bij de bron!

Bloemist zijn, het mooiste dat er is!

Jouw werk tovert een glimlach op de gezichten van je klanten. Maar er komt veel kijken bij het zijn van een goede bloemist, en hoe ga je hier zo efficiënt mogelijk mee om? BloomlanD helpt je hierbij. 

Op het platform vind je de meest uiteenlopende assortimenten en delen kwekers hun kennis over de producten. Met een paar klikken heb je alle bloemen, planten en bloemisterij artikelen die jij wenst in jouw shop: waar, hoe en wanneer jij dat wilt. 

Zo kun je weer tijd besteden aan zaken die er écht toe doen

Dit biedt het platform voor jou

1. Bloemen en planten

Doordat meer dan 3.000 kwekers hun producten aanbieden op het platform, heb jij keuze uit de meest uiteenlopende (niche) producten. Je hebt onbeperkt toegang tot + 40.000 producten die je niet gauw zult vinden bij de tussenhandel, waardoor je jezelf gemakkelijk onderscheidt van de rest.

2. Vers, verser, verst!

Altijd vers van het land: of je nu een fust of een bos bestelt. Uitgangspunt van BloomlanD is dat er geen tussenschakels meer zijn: waardoor wij snelheid en versheid kunnen garanderen. Door de uitgebreide productkennis van de kwekers weet jij altijd exact wat jij in huis haalt.

3. Meer marge

Op het platform betaal je de eerlijke kwekersprijs, geen commissies dus. Dit heeft direct effect op jouw marges en vergroot jouw winstgevendheid.

“Ik betaal de kwekerprijs en niet de groothandelprijs. Ik merk het direct in mijn marge!”

Rene Schut

Bloemen en planten Musselkanaal

Groei met ons mee!

Het aantal kwekers en bloemisten dat direct met elkaar handelt via ons platform neemt elke dag toe.

Wij geloven dat dit de toekomst is: geen tussenschakels en gegarandeerd de beste kwaliteit tegen eerlijke prijzen. 

Groei met ons mee, en wordt onderdeel van onze community! 

Krijg direct toegang tot duizenden kwekers en profiteer van hun productkennis, handel tegen eerlijke prijzen en haal de meest uiteenlopende, verse producten in huis.

0 +

Bloemisten en kwekers hebben zich al aangemeld

Schuiven naar boven